Landelijke SpinDag 2020

Dit jaar is de Landelijke SpinDag anders dan voorgaande jaren. Geen hele ochtend de auto inpakken om te proberen toch nog een zak extra wolletjes erbij te krijgen. Geen 3 uur in de auto. Niet aanschuiven voor een lekkere maaltijd. Geen lekkere lunch. Geen ventilator in de WC die nog 20 minuten doorgaat omdat je vergeten was het licht niet aan te doen. Maar vooral heel jammer om niet iedereen weer te zien. Maar nu, nu kunnen alle 4 de draakjes er ook eens bij zijn 🙂

Het is anders dan voorgaande jaren, maar we Zoom-en er samen gewoon een gezellige dag van. En washandjes? Die hebben we hier voldoende!

Zaterdag rond 10:45 gaan wij live op de Zoom-steam een berg van onze wolletjes laten zien. Waarschijnlijk zijn er ook een paar draakjes thuis, want het zou kunnen dat er een paar liever met de trekker mee gaan. In dat geval komen ze op een ander moment van de dag vast wel een paar keer langs 🙂

Ga hier naar de webwinkel om al het lekkers nog eens op het gemak te bekijken!

De foto’s van ons thuis winkeltje staan nu online en zijn hier te zien.

Contactgegevens

Heb je vragen ?

Kortingscode

Enkel dit weekend (zaterdag 31 okt en zondag 1 nov) geven we 5% korting op alle Schaap & Draak Spin-en ViltWol* en alle Schaap & Draak Handgeverfde Garens*. Gebruik hiervoor de kortingscode: “LSD20” op de bestelpagina. Lukt het niet om de code in te voeren? Neem even contact op dan helpen we je verder.

* Uitzondering: Op de Advent Spin Kalender geven we geen korting! En ook alle wolletjes en artikelen die we inkopen zijn uitgezonderd.

Verfverzoekjes

Tijdens de markt op de Landelijke SpinDag kwam het regelmatig voor dat een kleur uitverkocht was voordat iedereen langs was geweest. Voor dit jaar heb ik hiervoor een oplossing. Zie je hele leuke spinwol in de webwinkel staan, maar is hij al uitverkocht? Geen nood! Doe hier een verfverzoekje.

Een verfverzoekje is geen bestelling! Het is een Laat-het-mij-weten-wanneer-dit-artikel-weer-voorradig-is-knop. Geen aankoop verplichting voor jou en daarom ook voor mij geen verplichting om de kleur binnen een week bij jou thuis op de mat het hebben. En ook niet binnen 3 weken. Het kan best even duren voordat alles aan de beurt is. En uhm ja, er was ook nog iets met een pandemie…

Hoe werkt het dan? Geef via het contactformulier of een e-mail door welke kleurstelling/kleuren uitverkocht is en je graag zou willen bestellen, met welke basis. Hij komt dan hoger op het verfplan voor de komende weken. Zodra de kleurstelling geverfd, gedroogd, netjes gevlochten en aan de webwinkel is toegevoegd. Dan stuur ik een e-mail om je op de hoogte te brengen. Je kunt dan zelf je bestelling rond maken.

Ben je op zoek naar een specifieke kleur of kleurencombinatie die niet in de winkel staat, of enkel op de garens te vinden is? Ook daarvoor kun je een verfverzoekje doorgeven. Dan neem ik contact met je op voor de mogelijkheden. Ik verf enkel kleuren en combinaties die ik zelf leuk vind. Voor effen oud-roze hoef je bij ons bijvoorbeeld niet te zijn.

Advent Spin Kalender 2020

Zou je naast de Advent Kalender nog een streng of wat lonten willen mee bestellen? Dat kan. Ze worden gelijk met de Advent Kalenders verzonden. Geef even in het opmerkingen veld tijdens het afronden van je bestelling aan of ze in de doos van de kalender erbij mogen (en dus pas na 1 dec openen!), of liever apart verpakken.

Heb je al een Advent Kalender besteld, maar zou je graag nog iets toevoegen? Dat kan ook. De Kalenders worden in de loop van de komende week verzonden, dus ik kan het erbij verpakken. Geef het even aan in het opmerkingen veld bij het afronden van de bestelling. Omdat je al verzendkosten hebt betaald bij het bestellen van de Advent Kalender, kies bij verzending voor Afhalen: “Toevoegen aan Advent Spin Kalender Schaap & Draak” om extra verzendkosten te voorkomen.

Foto’s

We maken hier een verzameling van foto’s van ons thuis kraampje 🙂 (De foto’s en link wordt in de loop van zaterdag ochtend toegevoegd)

Zie je op de foto’s iets wat je niet kunt vinden in de webwinkel? Neem even contact op, dan helpen we zoeken!

Bestellen

Heb je vragen of problemen met het afronden van je bestelling? Neem dan even contact op dan helpen we je verder. Het is naast iDEAL ook mogelijk om gebruik te maken van bankoverschrijving.

Verzending

We doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Misschien lukt het niet om ze allemaal al op maandag klaar te hebben staan. Maar dan worden ze wel in de dagen erna verstuurd.